Benbryte!

Nog är de väldigt fint uppe i benbryte :) Drog med mig grabbarna dit upp :) träffade även på Eva med barnen men jag fick tydligen inte vara där för Bella men hon verka ändra sig ganska snabbt :P




Nu mot fällforsen :)

Nått roligt :O

Åååh jag med mitt jag vill göra nått roligt men jag kommer aldrig på vad de dära himla roliga är för nått hur fasen gör man då?
Folk föreslår tusen olika saker och jag ratar varenda en av förslagen jag är nog bara allmänt kräsen jag!!
Och hemskt dåligt minne har jag då oxå hur de då går till är ju fasen värre än då jag var gravid :S
Igår körde jag mamma till Älvsbyhus och satt och surrade med henne medan vi vänta på Pappa och hon påminner mig åk och köp din kattsand nu jag visst och vad gör jag? kör åt helt de andra hållet och glömmer bort de än fast hon sa de 2 minuter innan jag satte mig i bilen igen :p
Aja katten överlever nog till på måndag hoppas jag =)
Nu ska vi gosa lite innan jag åker och gör nått som jag hoppas är skoj eller nått frågan är bara vad :P
 
Bästa föräldrarna =) dock en väldigt gammal bild :)
 
 

Kvällen med Hjalle!

Åker och handlar startar grillen Hjalle ska agera grillmästare men går in och hämtar nå mera kött och lyckas då bränna köttet han hade på grillen :P meen jag älskar han iallafall :P så efter en kall och bränd middag ser vi nu och så kom polly så jag får då skratta åt Hjalle då han tycker filmen blir för pinsam alltid nått ;) sen blir det glaaaaasstårta :) Sen skulle Berggren och TB komma förbi då dom varit och fotat med sina himla systemkameror :P




Helg :)

3 timmar och 30 min kvar innan det äntligen är helg :) Vill göra nått busigt men jag vet inte vad :P Ikväll blir det dock äta middag med min Hjalle som är så duktig på att hålla sig borta från mig :o Kanske måste sluta höra av mig till HAN saknar MIG så mkt att han måste höra av sig eller hur Hjalle? ;) sen blir det att umgås med TB :) var surr om att grilla imorgon vid fällforsen tror jag minsann det var så får väl se :P
och andra dagen utan snus får se vart detta slutat :)
nu ska jag njuta en stund till innan jag går tillbaka till barnen :)

Stängning!

Blir alltså hela 4 dagar med stängning denna vecka visst det ger pengar men är faktiskt lite drygt eftersom det är som minst att göra mellan 16.30-18.00 Ensam fröken och oftast inte så mkt barn och speciellt inte på fredagar så får se hur dagen ser ut imorgon :o Och vaken tidigt i säng sent kanske rent blir en tidigare kväll ikväll :)
 
Näää undra om man skulle kliva upp och äta nå frukost lär ju inte få nått gjort ändå men mat behöver man väl alltid right? =)
Sen ska jag försöka ge mig på de dära med att sluta snusa vilket kommer innebära mera cigg ett tag eftersom på nått sätt är det mkt svårare att sluta snusa vet inte om de är just vanan att ha nått under läppen och att man har de längre och oftare än man röker eftersom de är över på 5 minuter?!
Så byxorna jag kunde stänga igår som jag inte kunna ha sen innan Sebastian kommer snart inte gå å stänga igen suck men men har hört att de tydligen ska vara bra att vara utan nikotin för hälsan eller nått så får se hur de går..
Hejja mig eller nått om du vill :O
 
I will miss you darling <3
 
 
 

Kvällen :)

Efter jobbet åkte jag och David och handla! Blev pepparbiff och kroketter :) och tårta till efterrätt :) länge sen man umgicks med David en hel kväll :) men det var skoj massa surr och idol :)
Beställde även två nya micar till singstar plus att man fick med 10 låtar att ladda hem :) så nu väntar jag bara på att Hjalle ska leka klart med ps3an så jag äntligen kan få ta hem den hit :)
Får se om jag åker på en stängning imorgon oxå om en av lärarna är sjuka eftersom hon inte var så fräsch idag :/ isf blir de den fjärde denna vecka men men alltid nån kr extra antar jag :)



Onsdag!

Känns som om att denna vecka sniglar sig fram rejält bara onsdag suuuck...
Visst det är skönt att börjar klockan 13 man får sova länge och man får vara vaken länge.. Men det blir väldigt ensamt faktiskt eftersom alla andra går och lägger sig tidigare sen har man inte så mkt tid då man slutar 18 tre av 5 dagar.. Men imorgon slutar jag 16 så då kanske det blir lite roligare om än mkt mindre pengar den dagen!
Men fick då tvätten tvättad igår så nu behöver jag inte sno hjalles tvättmaskin på ett tag iallafall alltid nått :P
Men tänka att de kan vara så svårt att få en tvättid som stämmer överens med hur man jobbar inte okej!
 
Igår firade vi ju Eva lite eftersom hon klarat uppkörningen på busskortet så snart är hon färdig utbildad busschaffis ganska coolt =) Lilla Eva i en så stor buss ska bli skoj att se ;P
Efter det drog jag till TB och åt lite glass och surrade lite innan jag åkte tillbaka till min tvätt som väntade på mig!
 
Idag blir de att jobba till 18 ovanligt neej.. Sen blir det middag, idol och sänka skepp hörde jag talas om :)
frågan är ju bara vad vi ska äta eftersom att Mister Lundberg aldrig svarade på den frågan igår :P
 
Gosmysgrisen och jag för 3 år sen på öltältet =)

Mera Vincent =)

Jag och Vincent:
Jag: Vem är du kär i?
Vincent: I dig marie
Jag: Vem är jag kär i då?
Vincent: I Vincent!
Jag: Men vem är pappa kär i då?
Vincent: Ingen!
Jag: Vem är mamma kär i då?
Vincent: tystnad en stund sen kom Ingen!
Han samlar poäng hos mig den dära pojken :P hehe =)
 
 
 

 

Vincent :)

Är ju då så väldigt go med mig och säger att jag är bäst :) och det mest romantiska han sagt dina ögon är i mina ögon Marie ;) man smäääälter :) nu blir det middag med Viklund/Hedman och fortsätta med allt tvättande :o



Just nu!

Känner jag mig så dära tom behöver nått men vad är detta nått egentligen? Så svårt att beskriva då jag inte ens får rätsida i mitt huvud på det :S
Men just de dära bort ekar i mitt huvud jag vill åka bort men vars, när, hur och med vem? Och tyvärr hjälper inte en helg märkte jag då vi var i lycksele även om vi hade sjukt kul!
En riktigt glad jag bara för några såpbubblors skull tur man roar sig själv ibland :)
 

Måndag!

Fick någon knäpp i morse då klockan ringde trodde det var fredag då jag skulle kolla upp vilka tider jag jobbade och klockan var elva och på schemat stod de att jag började 8 istället för ett :P men som tur var insåg jag att det var måndag och jag började inte alls åtta men hann stressa upp mig rejält :P
Men nu har jag suttit och byggt mig ett armband med barnen och spela spel :) bara 2 timmar och 50 min kvar av dagen sen blir det hem och koka ihop nå käk :)



Snyggt armband va? ;)

Skumbad?!

Tyckte att man kunde bada här men fick tydligen inte bada i detta fräna skumbad för Berggren elakt va? :P






Söndag!

Vaknat sovit okej men alldeles för få timmar måste skärpa mig! Humöret blir inte bra av för få timmar även om jag kan tycka att det inte varit så hemskt med tankte på att jag sovit lite i snart 2 veckor!
Men skit i det jag är vaken ska äta äggmacka alldeles strax bara dom fått svalna lite!
Sen bär de av mot Piteå med bästa Herr Berggren som ska köpa sig nya kuddar skulle jag oxå behöva men kommer aldrig ihåg vem fasen som har såna kuddar som jag vill ha men men de löser sig säkert nån gång :P
 
Så hära söt och glad vill jag vara med tindrande ögon ;)
 
Nej nu frukost =)
 

Lördag :)

Idag då jag vaknade käka jag Mums frukost :)


mös lite med kissemisse sen bar det av till Snårris och hälsade på pappa och Seth :) lite dåligt samvete för min frånvaro från massa människor i sommar men har väl en höst att ta igen det på hoppas jag :)
Seth hjälpte då sin moster att tvätta bilen! och enligt han så gav vi den ny lack eftersom den såg rödare ut när den var blöt sötungen :)




Vad vore världen utan mina syskonbarn? :) och andra goaungar som kryper upp i famnen på mig :) Det är nog som TB säger att jag lyser upp när jag är uti barn :)
Åt middag med Valpen, TB och Berggren idag :) dom fick smaka på min smödegsinbakadefläskfile och den verka då gå hem hos dom :P tyvärr glömde jag ju köpa min jävla beasås så enligt mig var det ju inte helt okej :P

Seth och Ella :)

Jobbade i deras klass idag så tog hem dom då jag slutade :) Så medan dom börja med att goda med Sotis så börja jag röja undan saker som legat framme och skräpa flera veckor :P Men vad gav de? :P

Ella leker i hallen


och Sotis luktar på deras väskor och skor


och Seth leker i vardagsrummet :P

Och deras Moster andas ut :P men det får ni ingen bild på :P

Jobb :)

Alltså glädjen och värmen som uppstår i hjärtat då man märker på personalen och barnen att man är uppskattad och saknad efter en hel sommar borta från dom :) känns skönt och ger en kraft och ork att fortsätta :) Eller då dom ber en vara här för en nästa vecka för att är jag här känner dom sig lugna då dom är på semester eller sjukskrivna det värmer:)
Ikväll blir det att vara med Em och se skräckisar och kanske köra Hjalle på skiftfest skulle vara skoj å säga hej åt folket eftersom jag brukar vara på det skiftet oxå :)


Är sugen på nån sån hära himla gomat geeeee mig!

22/8

Var en tung kväll/natt igår inte många timmars sömn.. Men kände att jag inte ville sitta hemma ensam idag så drog ut Purran och Wilmer på byn och fick mig ett par nya brallor och tog en fika på byn!



Sötungen tur de finns barn i mitt liv för då mår jag mkt bättre! Ska snart åka och hämta Seth på fritte :)

Skogspromenad :)

Kände för lite egen tid och längtade till skogen så åkte hem till snårris och vandra runt lite i skogen där jag var mkt förut :) väldigt skönt och slå på musik och mumsa på ett blåbär ellee två :) vart väl inte så långt men det var välbehövligt :)



Plopparatället här bada jag och min kusin då vi var små men var inte lika mkt gräs och skit där då :)

Mys :)




Lat!

Känner mig äckligt lat men jag vill som ut å röra på mig ändå men de e så helvetes tråååkigt!
Tycker nån kan uppfinna nått så man inte behöver träna för att få en snyggare kropp :P
Men men ska slappa en stund sen ska jag se om jag kan ta mig ut en sväng!
Insåg att jag knappt rört min jäkla cykel på hela sommaren förstår inte vars tiden tar vägen är ju snart dags att ställa undan den om den nu ens är kvar har inte ens kollat upp de med tanke på alla stölder på byn kan den ju lika gärna vara borta!
 
Fick ett sms om jobb på fredag ska få vara med mina pluttar Set och Ella :) Är så mysigt att vara i deras klass då man känner barnen och barnen är vana vid att man är där titt som tätt! Sen att dom flesta kallar mig Moster Marie är ju bara för gulligt =) Sen att Seth och Ella fast oftast Ella råkar säga Fröken åt mig å sen snabbt ändrar sig till moster är oxå gode sött ;)
 
En väldigt liten Seth ;)

Ella och Jag :)

Måndag!

Är gräsligt trött hade önskat att jag fått sova ut men ska till käftgrävaren :P laga nå hål sen ska jag hem och slappa verkligen pissväder dagar som dessa ska man ligga i ihop kuren framför en eld eller i ett badkar å bara må och mysa :) Men så skoj ska vi ju inte ha idag kanske får nått gjort hemma vem vet :)

Lördag =)

Lite bilder från helgen =) kan säga att de finns 1119 bilder men skulle ju inte bli så skoj för er att se alla dom :P
Eller så skulle de bli väldigt skoj men så kul ska vi inte ha :P

Lycksele!

Efter en dag med jobb och alldeles för lite sömn hela jävla veckan med roliga nyheter och mindre roliga.. Så ligger jag just nu i en stuga i Lycksele med en grabb i vardera säng utom Jens som sitter och ser tv på den gigantiska tvn eller nått :P undra om man skulle försöka sova några timmar men lär ju inte gå så bra med ny människor och 4 Pers i ett sovrum Aja kanske sover gott med tanke på bristen med sömn.. imorgon ska vi ta med Valpen till sina avlägsna släktingar på djurparken ;)



fredag

usch så segt tiden går.. känner mig stressad över ingenting vill bara komma iväg nu men jobba några timmar till tyvärr! Verkar som hoppet om att sluta tidigare har gått upp i rök får se hur mkt barn det är kvar när det närmar sig!
Märks att Stenberg är van att vara med sin Hjalle för jag höll på att börja gråta igår då han berätta att han varit hemma redan vid halv sju och inte hört av sig så len man känner sig :P men jag är ju en känslig människa numera lev med de ;) sen ville han komma över men då kände jag mig kinkig så jag packa mina saker till idag och sen tänkte jag va fan jag vill ju träffa han så jag åkte dit iallafall så blev vi båda glada och levde lyckliga i alla våra dagar haha :P
Har även sett kungen och drottningen med barnen idag inget jätte speciellt måste jag säga men men :P
Aja dags att åter gå till barnen för nu är det mellis :) och jag är hungrig :P

Frisyren

Måste ju visa hur de blev på Valpen då jag fixa skägget :P och notera att jag aldrig i hela mitt liv har rakat ett skägg :P



Helg :)

Snart är de äntligen helg en till dag efter idag :) Sovit alldeles för lite i veckan ovanligt? Nej men faktiskt så brukar de inte vara så hära sent som de varit nu men skylller på att de fortfarande är sommar och att TB har för mkt att säga så man kommer sig därifrån alldeles för sent :P Nä men bara ligga och snacka med en vän det är faktiskt mysigt och underskattat men sen är jag ju en som hellre lyssnar än pratar speciellt då folk får i gång min hjärna så jag måste tänka samtidigt på vad personen säger och komma på vad jag ska svara :P Har ju inte så många hjärnceller har grabbarna kommit fram till eller så säger dom bara så för dom är AVIS ;)
Och i helgen ska jag mysa på med grabbarna :)
Nä fan detta har jag inte tid med ska ju hinna med och tjäna pengar idag oxå :)

Valpen :)

Haha tydligen så hade Valpens mamma bett mig frisera hans skägg :P men han ville behålla de till skolan börja men efter lite övertalning så fick jag göra de nu mohahaa ser uut som en helt nu Valp undra hur man nu ska känna igen han ? :P Kanske inte blev mest perfekta till fixningen men han ser då lite äldre ut :D får väl se vad föräldrarna säger :P

Fått håret fixat :)

Fick håret flätat idag igen :)


Ååh vad jag är glad att det finns folk som sparkar på en ibland :) fixat en sak jag borde ha gjort för ett år sen idag :)

Barnen :P

Barnen på fritte hitta en väldigt äckligt stor spindel :o


tur deras fröken är så lugn och fin då det gäller spindlar ;)

Vikt =)

Alltså senaste veckan typ har folk frågat om jag gått ner i vikt för dom tycker jag har gått ihop och de VÄRMER fast jag inte gjort några försök att gå ner men va fan går man ner och folk ser de utan att göra nått så är de ju bara plus tycker jag ;) kanske sporrar en att göra ett försök till att få en mer nice kropp vem vet får se vart de bär av =)
Får börja leva efter mitt nya motto DET LÖSER SIG ;)
Aja nu ska jag äta middag med min Berggren =)

En dag

som denna när man är trött efter flera dagar med alldeles för lite sömn behövs så lite för att man ska le men lika lite för fräsa men barnen verkar ju då tycka det är kul att jag är här igen så :P Önskar bara du fanns hos mig och gav mig glädje och värme men du finns i mitt hjärta för alltid <3

Skiftfesten i bilder =)

Fick inte så många bilder eftersom min kamera suuger och batteriet dog typ 20 min in på festen eller så :P
Men delar av folket hamna på bild iallafall :)

Nytt!

Så nytt och fräsch det blev på min blogg då jag satte Stefan i arbete =) Tack så mkt för hjälpen :)
Kanske dags för nått i magen :P
Var hungrig redan då jag la mig i natt/morse efter en dag från helvete men säger bara att jag har vänner som betyder guld för mig som lyssnar då jag klagar och gnäller konstant hur fan orkar ni med mig? ;p

Smälter..

Har man en dålig dag behöver man tydligen bara åka till Vincent! Sötungen kramar mig och säger att han älskar mig och har saknat mig jag bara smälter :)

10/8

Jag kan visst inte göra nått rätt! Är de inte den ena man sårar så är de den andra! Ska nog sluta göra saker helt och hållet men då sårar man väl nån då med antar jag! Säger bara bläääääää!

Skiftfest =)

Imorgon är de skiftfest har varit och ställt upp badtunnan med hjälp av pojkarna små :P Vad skulle jag göra utan pojkarna som ställer upp för mig? Vissa ger mig sällskap vid middag, vissa försöker laga min fläkt, vissa göder mig till vansinne, vissa byter lampa i min bil osv kan nog göra listan väldigt lång om jag vill :) Bara hoppas dom vet att dom kan höra av sig om de är nått jag kan hjälpa dom med =)
Men åter till festen =) blir tresco imorgon runt 16.30 sen bär de av till Korre och badtunna och massa GLADA människor hoppas jag :P Annars sätter jag mig i ett hörn och surar och då blir de tråkigt för alla andra :P
Nu äntligen ska jag äta middag håller på att AVLIDA :P

Seth och Ella :)

Varit och bada med Seth, Ella och Hjalle idag :)




mina sötungar :)

Dagen :)

Rett ut lite i hjärna och hjärta på morgon känner mig lite lugnare på nått höger även om jag inte kom fram till nått speciellt :P
Sen tog jag med mina pojkar i bilen och drog till mitt barnbadarställe mitt i skogen :P


Valpen :P


Söt Hjalle :)


Lilla jag :)


Stefan :)

Baad :)

Skulle ha badat idag men eftersom vissa var så sega så vart jag kinkig och skulle inte bada :P så när dessa människor åkte och jobba så tog jag Jens med mig och åkte och badade iallafall :P


Man ska ju då inte ha smink då man.badar men va fan vem bryr sig var ju bara vi där :P sen fick Viklund oxå se mig men han kan ju se ut som hej kom och hjälp mig och ingen kom då han varit i garaget så nu kanske vi är på samma nivå eller vad säger du Viklund? ;)

Thias =)

Alltså min thias är gode söt nog för att han var full igår då han skrev de men han brukar ändå säga söta saker åt mig ibland ;)
jag har sagt det tidigare, men vill säga det igen
DU
är så jävla bra
DU är fan de bästa jag har snygging
"I want to be the reason you look down at your phone and smile. then you walk into a pole"
Hehe ganska gulliga vänner jag har right? :P


Bus :P

Klockan är inte ens 16 och jag och Tommy har redan hittat på bus :P


Kul man kan ta med lite färg :P

Nu är det nära :)

38 minuter kvar sen tar jag tamefasen semester en vecka sen blir de tillbaka till skolbarnen en vecka :) Sen ska jag försvinna några dagar med min Alice är det tänkt få se vad det blir för roligt :)

Saker eller livet?

Är de inte livet så är de sakerna som slås i bitar :S Katt helvete...



RSS 2.0