Sebastians moster gästbloggar

Hej!
Har aldrig testat att blogga förut och tror egentligen inte att det är något för mig. Ska skriva ett inlägg här på min kära lillasysters blogg om Sebastian och några av mina tankar runt allt som hänt.
Det har snart gått 5 månader sedan vi fick beskedet att Sebastian inte levde i Maries mage längre. Tiden efter det har så klart varit fylld av många ledsna stunder och tillfällen när man tycker det är så sjukt orättvist att han inte fick stanna hos oss.
Jag som skulle bli världens bästa moster!
Jag ville få snusa bebislukt, få ett samtal från Marie att han hade lett sitt första leende, se han bli ett sockergryn när första tänderna kom. Jag skulle göra allt för att det första ordet som kom ut var Moster.
Trodde det var en klyscha att man lär sig vem som är ens riktiga vänner när man går igenom något tungt, men det stämmer faktiskt. Vissa som jag trodde ställde upp när som helst visade sig göra nästan tvärt om medan andra skickar sms eller frågar hur läget är varje gång vi träffas. Fortfarande.
Då kommer den stora frågan...
Hur länge kan man egentligen vara ledsen för att ett barn som vi aldrig fick träffa inte finns längre?
Enligt min åsikt så kommer sorgen alltid finnas kvar, den kommer bara att dämpas så att livet orkar gå vidare. Det som gör mig irriterad är att det verkar finnas vissa som anser att det det inte är någon idé att sörja ett förlorat barn, det är bara försöka igen. Hur tänker man då liksom?!
För min syster och David är det Sebastian som är deras första barn, även om han tyvärr inte finns här på det sätt som vi alla hade önskat. När det kommer ett till barn kommer det att vara Sebastians lillasyster eller lillebror.
Vet inte riktigt vad jag ska tro, men ibland har det visat sig tecken där man skulle kunna tänka sig att det är Sebastian som visar att han finns vid vår sida. Det största tecknet är att en speldosa, som inte fungerat på flera år, helt plöstligt börjar spela melodin Happy Birthday vid tidpunkten kring när det precis var en månad sen Sebastian kom ut. Sen fick vi den inte att spela igen!
Avslutningsvis vill jag bara säga att Marie och David är några av de finaste människor jag vet och har liksom andra änglaföräldrar inte gjort något för att förtjäna att förlora sitt barn.
/Moster E

Idag är en skit dag!!

Det är de verkligen fy så himla less jag blir... Först sover man skit känns som om jag aldrig stängt mina ögonen ens :S Jag ÄLSKAR att sova under duntäcke gillar tyngden och värmen men de går inte jag kan inte sova med de längre förut kunde jag göra de under hela himla sommarn men hände nått då jag var gravid så okej de kan jag förstå. Men att inte kunna sova med ett vanligt tunt täcke när de ändå är höst övergår mitt förstånd så de slutade med att jag var tvungen att kliva upp där vid halv fem och lägga mig i soffan igen och där slumrade jag till David klev upp japp då går jag och lägger mig i sängen och somnar typ dums vad är problemet? Alla dessa tankar som kommer då man ska sova kan dom inte komma på dagen så man får sova då man är trött? Men tydligen inte :S

Och på de så tänkte jag ge mig fan på att plugga en stund idag, men mitt himla skriv program hade andra planer de går inte att skriva en enda bokstav inte ens i ett nytt dokument. Försöker hitta på internet efter hjälp efter Hjalles instruktioner men de hjälper inte så jag ger upp jag orkar inte sitta och bråka mer med den.... Alltid nått som är fel.. Alla olyckor händer dom fina personerna har jag även kommit framtill menar vad har jag och david någonsin gjort för att förlora våran pojke? Vad har en av mina kompisars fina pappa gjort för att få ha cancer? Skulle kunna fortsätta skriva ner en massa som gör mig så arg och ledsen vi lever i en skit värld de är bara så...

Nu min älskade syster Elin har du fått många punkter i detta inlägg även om de är ett väldigt irriterat inlägg.

Älskar dig Sebastian du finns för alltid i mitt hjärta. Mamma saknar dig så mycke :(

Tänk förr var man ju nästan snygg :O

Vincent =)

Vincent och jag har inte setts på en hel vecka men hör ryktes väg att han surrar om mig några dagar sen han träffat mig sen blir de lugnt tills han träffar mig igen ;) bäst jag åker dit och hjärntvättar han lite snart :P Är så roligt då barn börjar prata och man kan lära dom en massa saker tur jag är världens bästa barnvakt så jag bara lär han snälla saker ;) Men mitt namn har han lärt sig och använder de ofta duktiga gullunge :)

Sötis <3
Tur Fredrik och Eva har en sån snäll kompis som ställer upp som barnvakt ;)


Där fick du!!


Alltså finns de nå bättre? Borde verkligen ta ett stefan och krister maraton men vem vill se de med mig har inte så många kompisar som älskar dessa filmer som jag och de är ju lite synd jag kan ju vissa filmers alla repliker så förstår om folk inte vill se dessa med mig längre ;P
Så nu vet ni vad jag gör ett tag till ikväll :)

Jag är en klant :O

Som rubriken lyder så är jag ett himla klant arsel har ramlat TVÅ himla gånger denna vecka och två dagar i rad till å med förstår inte problemet skyller nog på mina foppisar tror jag! Första gången jag ramla var på väg in på Polar väldigt halkigt med blöta foppisar kan jag medela suck pang sa de bara så nu har jag ont i vänster knä vet inte om jag sträckte mig i låret lite med men de har då försvunnit nu. Sen igår då jag så snällt skulle vara barnvakt så snubbla jag på en himla pinne till håven fick typ in pinnen i ett av hålen på skon å tjopp så var jag nere på knäna IGEN stackars min knän säger jag bara.
Men har ju hunnit med en snabbshoppingrunda med Em i veckan oxå de var roligt sen for vi på sjukan en sväng efter som de var ems egentliga ärende dit sen hann vi bara till bilen så ringde polar och behövde mig så då var de bara å bööörna hem =) Men fick mig nya underkläder och en ljuslykta ska sätta upp den i helgen så kan jag visa sen :)
Men eftersom jag äntligen köpte mig en vit bh kunde jag ha min vita tröja jag köpte innan sommaren men hade glömt vilken sjuktdjup urringning den hade hahaha aja de fixa sig med en scarf :)

Med =)

Utan :)
Sen så fick jag ju jobba natt i natt så jag är gode trött efter bara ca 6 timmars sömn. Men tur de är helg så man kan sova bäst attans man vill :)
Och förra helgen hade vi ju lite party men blev inte så många bilder tagna tyvärr :/
Men kan bjussa på en gode söt bild ändå från då jag var barnvakt till lill prinsen Vincent:)

Gode sköna pojkar jag hade den dagen <3
Nu ska jag vänta på att D kommer hem med skrov till mig sen blir de fast five till maten ska bli skoj att se =)
Ha en trevlig helg! kram


Jag har......

världens sötaste Storasyster ;)



Fast jag har ju en till syster som oxå är söt. Hoppas Elin blir nöjd med detta inlägg. Jag gör ju allt hon ber mig om.
Älskar er systerystrar. Blev många punkter ;) hahahaha
PUSS PÅ DIG ELIN STENBERG :D 

RSS 2.0