Förstörd jul...

Suuuck jag ville bara ha lite julmys och nu är hela julgranen förstörd :( Dumma dumma jätte dumma katt..
Lika bra att inte sätta upp nå julpynt för hon lär väl pajja dom sakerna oxå så julen är inställd i år bara så alla vet!!!

Så less...

... på min kropp.. Verkar som den fortfarande lider efter förlossningen eftersom den fortfarande inte har kommit igång sen dess som den ska.. Blir väl snart att ringa och boka en tid hos barnmorskan i sunderbyn..
Och sömnen är fortfarande helt förstörd :(
Är glad om jag får sova 5 timmar på en natt och får jag det så vaknar jag ändå sju miljoner gånger på dom timmarna :( kan säga att det känns bakis varje dag i över en vecka är inte nått jag önskar min värsta fiende :(
Man mår verkligen piss! Har nog aldrig varit så nära ett migrän anfall i mitt liv som senaste dagarna! Men kanske blir bättre snart får man ju hoppas..
 
tråkigt inlägg utan bilder men men :/
 
Dagen citat: Home is where my heart is!

Klippt mig!

Har klippt mig men vet inte riktigt om det blev som jag tänkt mig :o men med lite färg så kanske det blir bra ändå :o



Sparlåga...

Går på sparlåga sover så sjukt dåligt nu så det finns inte när man väl somnar så vaknar man hela tiden och jag känner att jag snart somnar där jag sitter :S inte så roligt alls :(

Sömnlös :(

Är precis vad jag är :( Sovit sjukt dåligt senaste nätterna och när man inget hellre vill än sova är det grymt irriteradnde ! men för roligare info så är jag däremot grymt sugen på oxfile tror det blir ugnsgratinerad oxfile i helgen med en cider till :)

Halloween =)

Var ju pirat igår på halloween =)
 
Trevligt att samla sina vänner och umgås lite =)
 

Familjen!

Fick väl inte den bästa starten på dagen då jag börja se Rederiet och avsnittet börja med att dom begraver sin dotter :/det bara skär i hjärtat då Sebastians begravning kommer tillbaka med full styrka på söndag är det 1 ½ år sen han föddes våran lilla ängel :( Tur vi har såna fina familjer som stöttar oss igenom begravningen och genom sorgen som alltid finns där och ställer upp.
 
Och som Isak sa (tror jag) var att en kista är som en skattkista för man lägger ner det käraste man har i dom och det var riktigt sant sagt av en 6 åring.
Familjen samlad <3 Önskar bara det hade varit för ett dop istället :(
Älskar er allihopa <3

RSS 2.0