Livet senaste dagarna!!

I fredags så var ju jag och tjejerna ut på Clary´s och käkade black rock grill så sjukt gott det är =) Sen drog vi hem till Em och satt där och surrade! Sen bar den hemmåt för att ladda om för sommarfesten med polarbröd på lördagen. Ibland är det skönt att inte dricka men min kropp trodde nog att den hade haft både det ena och andra för sig så sjukt öm jag var då jag vaknade söndagen kunde typ inte röra mig. Vilket betyder att det varit för lite sommar så jag inte har kunna använda mina högklackade skor :P
 
Är så sjukt nöjd över att fått ett jobb om än det inte är en heltid så har jag 62.5 % av en lön tillsvidare och det känns så sjukt jävla skönt att ha en liten säkerhet :)
Så det jag är mest tacksam för i dags läget är det och att jag bor i ett hus är så grymt skönt!! Och speciellt då vägen är färdig och det inte tar 30 minuter att ta sig hem längre. Ikväll då jag körde hem från jobbet så höll dom på att måla mitten sträcken i mörkret!
Så på fredag 22.30 är det hejdå Polar och Hallå Timmersvansen på Måndag =)
 
Igår lyckades jag på nått sätt röka in hela huset. Ringde Henry i paniken eftersom Mamma och Pappa var ute med husvagnet kan inte vara lätt att vara min vän ibland :P Sen kommer jag på att Anders kanske är hemma går ut på bron för att ringa ner till dom men då ser jag ju att husvagnen är ju hemma :O Så efter många om och men har pappa rensat vedspisen på aska och även i skorsten så det löste sig ju bra. Men luktade inte så gott i huset efter åt :O
Men såklart så vakna jag i natt efter tre för att jag drömde att hela sovrummet var rökfyllt. Var till och med tvungen att tända lampan för att se att skuggorna inte var rök PANIK! Aja var ju bara en dröm som tur var men innan pulsen gått ner puuuh!
 
Nä dags att nanna kanske =)
 
 
 
 

Imorgon =)

Imorgon ska jag få umgås med min minstigaste plutt =)
 Gammal bild men den är så härlig :P
Nä börja ladda för sista eftermiddags skiftet denna sommar =)


RSS 2.0