Pyjamasparty :P

Ja det hade vi i helgen inte så ofta man har det liksom :P Inte roligaste festen men tror de var för att vissa personen saknades i början av festen som alltid annars är med så hade inte riktigt stämmningen men får ta igen det nästa gång tror jag ;)


Fick ju då namnet Ranghild tror jag det var?! och Pocahontas :P gilla nog det senare namnet mest tror jag :P Och dom fick jag eftersom jag bröt vissa regler som vi hade satt upp :P Var ju en himla process bara för att gå ut och röka då man var tvungen att klappa alla på rumpan innan man gick ut. Sen så var jag tvungen att säga kuckeliku varje gång jag sa namnet på en person som befann sig på festen men jag tyckte jag klara det himla bra :D
Vissa andra hade väldigt många olika namn måste jag ju påpeka :P
Sen var ju vissa inte så smarta och gjorde mitt misstag från 2 helger sen då jag tyckte att gå på skaren är smart och skar igenom och fick massa småsår :S Men i helgen fick två personen nämner inga namn ;) försig att springa runt huset en i kallingar och en i en one piece och bh ;) Man hör skrik från bakisdan och tillbaka kommer en skrattande LINA och en blodig DAVID springades normalt? Nej oj skulle ju inte nämna några namn ;) 
Nu ska jag fortsätta se mitt bb =)
vinkivinki

Apdålig är jag...

på att uppdatera min blogg. Men tycker inte det händer så mycket för det är ju inte så att de tar lång tid att uppdatera bloggen egentligen för tidsbrist är ofta inte orsaken iallafall :)
Men förra veckan hade jag ju sällskap av Vincent i 3 nätter :) Snacka om att jag blev rädd första morgonen då man vaknar av en söt röst säger stig upp Maie! haha satte mig nästan rakt upp av chocken ;)


Liten kille och stor boll ;)


RSS 2.0