Jobbet!

Idag har jag smält pärlor på jobbet tänk att pärlor som är smälta kan bli så mkt roligare att bygga halsband/armband med :) och super enkelt är det. 200grader tar mindre än 5 min så är första plåten klar!


Gillar människan att plåga sig själv?

Eller är det bara jag? Jag vet att jag blir jätte ledsen av att sitta och se alla dessa BB program men jag kan ändå inte låta bli. Väldigt många går det bra för och vissa får åka hem utan bebis. Känner mig väldigt kluven då det kommer till såna prog visst är man glad för att det går bra för andra och dom får friska och fina små pluttar. Men sen blir man sjukt ledsen för man missar hela Sebastians uppväxt eller snarare att han inte fick en chans att växa upp. Samma då man ser på facebook att folk ska ha barn har fött barn osv. Det känns det gör det. Får så dåligt samvete då jag önskar det hade hänt nån annan än just mig men det är inte nått man önskar en annan människa heller. Finns många funderingar om vars man hade varit om allt hade gått som det skulle. Sånt kommer man nog aldrig ifrån.
 
 
Moln ängeln som sväva förbi i övre tväråsel inte så långt efter Sebastian <3

 

Less ryggen..

Men det går väl över :) Bara det att jag inte kan låta bli att bolla runt på ungarna på jobbet så på helgen blir man liggandes :o Men ibland är det värt det med tanke på hur kul jag och ungarna har det ;)
Tur det finns badkar och värmedyna :)

Nytt år..

Nya möjligheter :)

Premiär  använde halsbandet jag fick av mamma och pappa i julklapp ;) Massa små hjärtan på det :)

Brukar aldrig vara rädd för fyrverkerier men fy fan då dom jävlarna fastna på marken :o

Och jag inser gång på gång att jag suger på att uppdatera min blogg :p
Men fick lite Vincent kärlek igår länge sen sist kändes det som :/
Blev då nöjd över sin julklapp iallafall killen älskar ju att lyssna på böcker om hajar så han fick en alldeles egen en :) 

Gott nytt år på er alla :)

RSS 2.0