Barnrummet

Än fast allt detta med Sebastian hände så bestämde vi oss för att göra färdigt barnrummet ändå och de känns just nu bra och de sista vi gjorde ikväll var riktigt roligt klistra upp en massa söta djur på väggen hur skoj var inte de =)
Så nu är de nya fräscha vita tapeter kanske inte håller sig så vitt när barnen leker där men de ser snyggt ut just nu =) sen har vi ett nytt golv och nu ikväll åkte alla djur upp vart sjukt gulligt =) Om inte annat så lär ju alla mina och Davids syskonbarn tycka de är roligt tills våra barn får vara där och leka =) Tänk att vi har 13 syskonbarn tillsammans :P fast några av dom börjar ju bli ganska stora men dom är söta ändå =)



Nej men blev riktigt nöjd och de är ju huvudsaken tycker jag :) Dom var riktigt lätta att sätta upp rekomenderar dom verkligen :) Jag tror våran lille pojke hade gillat sitt rum riktigt mycke :)

Mamma saknar dig varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund <3

Svårt att sova...

Har haft svårt att somna dom senaste nätterna tankarna går runt och runt varför hände de hära oss? vad har vi gjort för att förtjäna detta? Vi som längtade så mycke efter vårat lilla barn men som rycktes i från oss efter bara 35 veckor i min mage :( Men samtidigt önskar man inte att detta skulle hända någon annan.. Men alla som påpekar att man är stark som går igenom detta skulle inte heller ha haft något val än att göra de. Skulle hellre vara svag och ha mitt barn här.. Och folk som påpekar att man alltid kan skaffa familj sen? Vad är de för himla tröst egentligen eftersom de var Sebastian vi ville ha även om jag vet att dom flesta bara menar väl och vill att man ska tänka på framtiden så känns de som en konstigt kommentar speciellt från folk som knappt känner mig/oss.
Men de känns skönt att veta att familj och vänner bryr sig som går till graven och hälsar på våran kille och ger han blommor och nu har han ju två nallar som sitter där en från hans älskade mormor och en från Lina som sitter och håller om varandra <3 Nu längtar jag bara till stenen kommer dit känns även de som en milstolpe i allt detta. Har oxå blivit sjukskriven till den sista Juni men förstår inte hur jag ska kunna gå ut och söka jobb som de känns nu. Och vara på polar som jag fick erbjudande om känns inte hellre bra känns som att just nu vill jag bara vara med min sambo i sommar och ta tag i allt annat i augusti får väl se om man kan bli sjukskriven så länge hoppas på de iallafall.. Måste även säga tack till alla som skickar hälsningar via familjemedlemar de värmer att de är så många som tänker på oss så tack till alla <3


Sommar och sorg..

Nu har sommar värmen kommit till oss.. Visst är de skönt men samtidigt har jag ingen himla bikini som passar och har svårt att hitta nån som jag vill ha. Sen känner man sig ju verkligen inte bikini fin överhuvudtaget bara fet och bläää.. suck varför känns de som de hade varit helt okej att vara de om han funnit kvar? Är 4 veckor sen han kom ut nu och de känns helt overkligt att de har hänt :( tiden bara rinner ifrån en och man lär sig uppskatta de man har här i livet. Man saknar han varje dag och så länge man gör nått går de fint men sen stannar man upp och tankarna på Sebastian smyger sig på och man saknar honom sjukt mycket. Mammas och pappas fina lilla ängel <3 Fick ett lite tecken på att han vakar över oss i helgen då vi var i övre tväråsel och fiskade ett moln som såg ut som en ängel prydde himlen. Tårarna bara trillar då man tänker på alla mysiga stunder man kunde ha fått med han :(




Bm på förlossningen gjorde detta åt oss alla minnen är guldvärda från Sebastian. Hans hand och fotavtryck + en pytte liten hårlock. Hans lilla fotavtryck kommer efter helgen pryda min och Davids handled :)
Hade inte överlevt detta om de inte varit för min älskade David och våra fina familjer och vänner ni vet vilka ni är vill bara säga tack för allt stöd ni gett oss och fortfarande ger <3

Mamma älskar dig och saknar dig sjukt mycket Sebastian Lundberg <3

RSS 2.0