Jobb bra och dåligt :P

Jaaa jobb är ju bra och dåligt kan man ju säga beror ju på hur man vrider och vänder på saken :P
Kul att man ändå fått jobba en del på förskolorna åså. I veckan har jag till och med varit på Fluxen och jobbat blir lika förvånad varje gång man får fara på ett ställe där man aldrig tänkt sig att man kunde få vara :P Fick städa från klockan halv 8 till ungefär 16 såå var gode sjukt möör på kvällen i fötter och ben som inte är vana att springa omkring som en tok ;) I dag känner jag fortfarande av i bena undra om de e dags för fler zumba pass här hemma måste bara få med Sandra men hon brukar inte vara så svår flörtad :) åter till jobb så ska min sambo jobba hela helgen hur ofta händer de liksom? Blir en lång vecka för han 12 dagar i sträck men men han har ju bra helglön så låt gå får de då. Men blir tråkigt utan han såklart de är den dåliga sidan av jobbet och pengar den bra :P
Får leta reda på ett par syskonbarn att kramas med och jag vet precis vars jag ska leta efter några av dom på lördag =)

Jahapp två inlägg på en kväll händer inte så ofta glömmer som bort min blogg lite då och då :P

Nöjd kille :P

Snacka om att jag träffade nöjdaste killen idag :P Hade inget att göra på jobbet en stund idag så gick in i Caspers klass och frågade om dom behövde hjälp med nått. Och läraren frågade om jag kände någon i klassen och jag svarade att min grannes pojk gick där och då Casper såklart. Och han berättade så "stolt" att Jag hade minsan varit och hälsat på just HAN igår de var inte fredrik vi skulle hälsa på de hördes i hans stolta röst nog smälter hjärtat ganska fort för dom små då ;)


Och om jag får ha ett finger med i leken så kan de sluta med en unge som trottsar pappa och gör som jag säger istället det gillar jag hahahah ;)
Då var han oxå ganska nöjd och sjukt blöt ;)


David försökte göra mig till modell eller nå ;)




Vem behöver en expert fotograf när man har en sambo som är paparazzi nån bild blir bra aldrig blir lena men det är ju oftast ens egna fel haha ;)

Så nu har alla trogna läsare fått ett litet inlägg eller hur Fredrik ;)

Halloween =)

Var och tände ljus på lill ängels grav och träffade Peter med familj och Anneli sjöng så fint för Sebastian <3 Flera som varit och dit med ljus de var så fint tack alla :) Sen var vi även och sa hej till min Farfar som snart varit borta i 10 år känns som bara nått år sen han försvann. Men han tar nog hand om Sebastian där uppe i himlen :)


Igår firade vi ju halloween eftersom att vissa hade andra planer förra helgen så :)
Och vilken överraskning jag fick då Lina kom Em och Lina lura mig dom små grodorna men de var ju bara en rolig sak =)
Var även ut på krogen var ju inte mycke att hurra för som jag redan visste innan men då har jag fått de bevisat igen :P hade ju lika skoj hemma ;)


Bruttorna =)

Vampyren och Bananen =)

Här blir hjalle vampyyyrbiten mohahaha :D

De är nog typ de jag gjort i helgen =) Eller har ju gjort tjälknul oxå =) helt godkänt fick jag av min kära sambo =)

Jobb =)

Nu åker jag snart på jobb 14-18 sen blir de natt på polar skönt med pengarna rullar in :) Speciellt för jul och så :) Fick även ställa in min tandläkar tid imorgon klockan 10 kände mig inte så pigg på att kliva upp den tiden för de så de blev flyttat och lika bra var de så David orkar med mig ;)
Fick ju blommor igår av min älskade sambo och oxfilé till på köpet =)

Skit fin bild på mig som Fredrik tagit på mig någon gång ;)


RSS 2.0